dijous, 28 d’abril del 2016

App Inventor

El app inventor és una plataforma de google labs per crear aplicacions de software per a dispositius Android. D'una forma visual i a partir d'un conjunt d'eines bàsiques, el usuari pot anar enllaçant una sèrie de blocs per crear la aplicació. El sistema és gratuït i es pot descarregar fàcilment de la web. Les aplicacions resultants de App Inventor estàn limitades per la seva simplicitat, encara que permeten cobrir un gran número de necessitats bàsiques en un dispositiu mòbil.

Amb Google App Inventor, s'espera un increment important en el nombre d'aplicacions per Android degut a dos grans factors: la simplicitat de l'ús, que facilitarà l'aparició d'un gran nombre de noves aplicacions; y Google Play, el centre de distribució d'aplicacions per Android on qualsevol usuari pot distribuir les seves creacions lliurement.

HELLO PUR





Aquest és el meu primer projecte, el HelloPur, on prement el gat s'hi podia escoltar el "miau" del gat.







I aquest és el quadre de blocs on s'hi pot veure que diu que quan es premi el gat, s'activi el so i vibri el dispositiu.




PAINT POT



Aquest és el meu segon projecte, el PaintPot, en que es pot pintar el gat amb el color que vulguis dels que estan a dalt, és a dir, verd, vermell o blau.








Aquí hi han els blocs, on fa que quan seleccionis un color i arrosseguis el dit per la pantalla, es pinti amb el color seleccionat.